Tento výlet byl tak trochu unikátní tím, že jsme byli v nedokončeném skautském sídle. Ale náhodou to nebylo tak špatné, byla tam celá prázdná místnost nahoře, ale cestu tam bránily malé tenké schody. Také tam byla skautská obluda (kočka), která si oblíbila tomícký pach, pojmenovjsem ho Gauner, byl náramně roztomilý ovšem proto, abychom si to mysleli.

.

Výlety byly také skvělé, přičemž jsme si vyprávěli dračáky a povídali jsme si. Naše destinace byly také zajímavé. Náš první cíl opičí hlava, která cestou nahoru povyprávěla příběh o Ježíšovi cestou na ukřižování. Nejprve byl takový překrásný výhled na celé okolí a potom dlouhé schody nahoru, jako v Kung-fu panda, kde byly dvě skoro stejné budovy, a dokonce byl v jedné strašidelný houpající žebřík na takový balkon. Náš druhý a bohužel poslední cíl byla zřícenina Helfenburk, kde byly obří hradby s mostem veprostřed. Také tam byla obrovská věž, kde bylo kapičku tmavo a šlo vidět, že jsme nebyli prvními turisty, kteří tam byli, protože schody byly velmi ochozené neboli byly nahnuté a v kombinaci s tmou byla cesta nahoru nepříjemná (dolu také). Ke svačině jsme si dali výborné buřty a spěchali jsme domů, protože po nás přišli skauti.

No ale tyto výlety nám nezaplňovali celý čas ve dne, tak jsme se se podívali, co skauti mají za deskovky a našli jsme velmi zajímavou a známou hru jménem Dostihy a sázky, kterou jsme potom (ne vkuse) hráli asi 5 hodin! Dál jsme pořád hráli svoje oblíbené klasiky BANG! nebo Citadelu, které nejsou nikdy přehrané (dělám si srandu někdy to je přehrané).

Také chci ohodnotit tu lokaci. Okolo skautského obydlí ve kterém jsme žili, bylo kapičku bahna, ale nedaleko byl obří supermaket, což je sen pro každého žáka při odpoledce😊

Tento výlet jsem si moc užil a těším se na další.

Albert 4.2.2024

Dejte o tomto článku vědět ostatním   →   Sdílet na Facebooku

Informujeme

  • 6. 10. 2023
    LEVITIO

    Zprovoznili jsme nový systém aktualit a přihlašování na akce LEVITIO, kam má přístup každý, kdo ovládá vlastní email, dítě, mládež a samozřejmě rodiče.

  • 6. 2. 2023
    Tábor 2024

    Další ročník táboření proběhne na Naději v prvních dvou týdnech prázdnin.

Nejbližší akce

Květen 2024

Po Út St Čt So Ne
1
2
3
  • Schůzka (CHIPPEWA)
4
5
6
7
8
9
10
  • Výprava: VÍKENDVÁ VÝPRAVA DO JIZERSKÝCH HOR (CHIPPEWA)
11
12
13
14
15
16
17
  • Schůzka (CHIPPEWA)
18
19
20
21
22
23
24
  • Výprava: Expedice DÁNSKO 2024 (CHIPPEWA)
25
26
27
28
29
30
31